Bidro

Bidro ApS har siden 1988, bestræbet sig efter at kunne tilbyde kunderne de bedste, og mest naturlige kosttilskud på det danske marked. Bidro’s sortiment består i dag, af en lang række naturlige veganske kosttilskud, vitaminer og højkvalitets fiskeolier.

www.bidro.dk – Naturlige kvalitets kosttilskud til hele familien

Pharma Nord

Du vil på Pharma Nords stand kunne opleve en bred vifte af af deres fantastiske kostilskud, vitaminer, mineraler og kostfibre. Glæd dig til en helbredsinnovationsmesse af højeste standard.

https://www.pharmanord.dk/

 

 

Henza

Henza er en dansk leverandør af kvalitetsvarer til afhjælpning af fysiske skavanker. Det omfatter blandt andet Bandager, tape, is, holdningskorrigerende artikler, gigt-produkter og meget mere.

Vi øger stadig vort sortiment og tilpasser hele tiden vore produkter. I 2019 er der for eksempel kommet:  kvalitets-bandager fra Thuasne – Holdnings-korrigerende T-Shirts fra Perfect Posture, samt et hav at gigtprodukter. i 2020 kommer der blandt andet massage olier, cremer og nye T-shirt til.

 Vi har en effektiv webshop og en hotline til kundeservice som altid er klar til at håndtere netop dine udfordringer og eventuelle spørgsmål.

www.henza.dk 

Egholm Stole

Egholm har produceret ergonomiske stole i mere end 30 år.
Egholm stole bruges af Sundhedssektoren, Industrien, kontorer, behandlere, frisører, kassesluser og i private hjem.

Dansk håndværk af højeste kvalitet..

https://www.egholmstole.dk/

Vela


Udviklingsafdelingen hos VELA har konstant fokus på at optimere sikkerhed, funktionalitet og design i samarbejde med vores terapeuter, som altid sikrer at der er fokus på ergonomi og komfort for brugerne


https://www.vela.dk/


Chanson

Vand vand vand …

Vand er afgørende for vores overlevelse – og kvaliteten af vores drikkevand er afgørende for vores velbefindende. Chanson ændrer vores postevand til rent, ioniseret vand med antioxidanter, og det har en række fordele… kom til Chansons stand på Morbum og hør alt om dem.

https://chanson.dk/

 

Biodane Pharma

Besøg Biodane Pharma på Morbum. Du vil få indblik i deres fantastiske produkter til en mave i balance. 


https://biodanepharma.com/

Cannamor

Cannamor fremstiller og forhandler høj-kvalitets, hamp produkter og vil på messen medbringe deres naturlige skincare og kosttilskuds produkter.
Du kan læse meget mere om deres produkt linie på www.cannamor.nl – vi glæder os til en fantastisk messe.

www.cannamor.nl 

Alma / Allergica

Foreningen Alma er stiftet for at udbrede kendskabet til behandling med antroposofiske lægemidler – i tæt samarbejde med Allergica, som er Danmarks eneste producent af homøopatisk medicin ud fra antroposofiske retningslinjer. 

https://www.allergica.dk/

OrganiCup

OrganiCup er den prisvindende menstruationskop, der erstatter bind og tamponer.

Bær hele dagen og natten
Ingen lækager, ingen bekymringer.

Uden farlige kemikalier
100% silikone af medicinsk kvalitet. Ingen BPA, latex eller farvestoffer.

Varer år, ikke timer

Velkommen til #New Period.
Nemmere, sundere og smartere. Måned efter måned.

www.organicup.dk

Slow Juice

 

Slowjuice baseret på viden og erfaring – og de absolut bedste råvarer – 100% økologisk naturligvis. Vi ønsker om at motivere – og kickstarte – dig til et sundt liv med en masse go´ energi.

 https://slowjuicecopenhagen.dk/

World of Comfort

World of Comfort har gennem tiden været et hjælpemiddel til hele Danmark. Vores mål er, at kunne være et hverdagsmiddel i de danske hjem.
Et hjælpemiddel som kan give hele familien mindre stress, mindre ømheder, forebygge skader samt velvære på aller højeste plan.
WOC – World of Comfort er leverandør af Nordens mest eksklusive massagestole. Vores kvalitet er jeres komfort.

 https://worldofcomfort.dk/ 

Vaccinationsforum

På Morbum tager vi også fat i debatten med bla. et dobbelt foredrag og nu har du også mulighed for at møde Vaccinationsforum som er en frivillig forening til oplysning om vaccination. Så har du behov for viden, mere viden eller har du lidt spørgsmål i forhold til bivirkninger, risici etc. så kan du på Morbum finde svar.

 www.vaccinationsforum.dk 

Vita Biosa

”Har du hørt om Vita Biosa? På Morbum kan du prøve den fermenterede drik baseret på urter og mælkesyrebakterier – og få gode råd til hvordan du kan bruge Vita Biosa i din hverdag. Vita Biosa fås i 4 forskellige varianter. Kom og find din favorit!

www.biosa.dk 

Tidslerne

Tidslerne er en forening for nysgerrige, aktive cancerpatienter. Patienter, som selv vil have indflydelse på egen situation, og som gerne vil vide mere om de muligheder der findes indenfor såvel komplementær som konventionel behandling.

www.tidslerne.dk 

Svane Juice

Du vil i vores restaurant og café område kunne forsyne dig med lækker økologisk saft og juice fra Svane. 
Find din forhandler på http://www.svanetrading.dk/

 

 

Tyent

Tyent Danmark. Tyent er ioniseret, basisk vand fuld af antioxidanter. Vil du vide mere om hvordan dit drikkevand kan være med til at styrke dit helbred. Så besøg Tyent messestanden på Morbum.

www.tyent.dk

 

Me-Mover

Se hvordan Me-Mover Fit kan hjælpe dig med din træning. Uanset om du er professionel idrætsudøver, har skader, vil genoptræne din krop eller bare vil komme frem på en effektiv og sjov måde kan Me-Mover være løsningen. Me-Mover giver en lavere stødbelastning end almindelig gang og er velegnet til træning / genoptræning af skader i knæ, ryg, hofter og ankler. Me-Mover hjælper desuden med at opbygge muskler og styrker led.

www.me-mover.dk

Varier

Sit down, move on! 
Det er Varier motto. Skandinavisk baseret International design stole i top. Siden 1979 har Varier produceret stole med fokus på aktivitet, frihed og innovation. Designet er sket i samarbejde med nogle af Skandinaviens mest respekterede designere. Designs som er bredt anerkendt for deres positive effekt på helbredet. 

https://www.varierfurniture.com/

Sundt Vand

Mere vand… 
Sundt-vand.com er ionisering og rensning af dit drikkevand. 
Du kan få en tår på Morbum.Du kan også læse mere om effekterne af rent ioniseret vand i forhold til helbredet på deres hjemmeside. 

www.sundt-vand.com

Lemco

Lemco arbejder for et bedre liv for mennesker med gangbesvær og kørestolsbrugere.
Hos Lemco bruges vores løsninger, af såvel træningscentre som private der ønsker bedre livskvalitet gennem træning – også for mange hvor træningen er opgivet. 

 

www.lemco.dk

Carelax Danmark

Hos Carelax Danmark går vi først og fremmest op i kvalitet.


Hvert enkelt massagestol er nøje udvalgt til det nordiske marked, hvilket er din garanti for en stol der er tilpasset din statur. 

Samtidig vil vi gerne give dig den bedste pris på vores massagestole, hvorfor vi tilbyder prisgaranti på det danske marked. I det hele taget vil vi gerne gøre det så godt for dig som muligt, og vi bestræber os derfor på at yde markedets bedste service. 

læs mere om Carelax på vores hjemmeside. 

www.carelaxdanmark.dk

Bropharma

Bropharma markedsfører og sælger de bedste og mest innovative produkter til forbrugerne. Vi er opsatte på at produkterne skal holde hvad de lover, at produkterne er testede og at resultaterne kan dokumenteres og at de er så naturlige som muligt. Vi tror nemlig på at naturen kan bidrage til at lindre og gøre os raske.
Vi samarbejder med ledende specialister og forskere, der bidrager med forskning, udvikling og test.
Vores produkter kan købes her på sitet og afhængig af produkts type og natur, på udvalgte apoteker, helsebutikker og på online helse- og beauty hjemmesider.

www.bropharma.dk

Octean

Octean er en række livsstilsforbedrende produkter.

Vores løsninger udvikles i tæt samarbejde med, kunder, erfarne apotekere,  og vores produktteam. Vi sætter fokus på vejledning og support. 

Vores produkter er forskellige, men har alle samme filosofi om resultat for brugeren. Alle sider af en Octan er lige lange. 

At føle sig naturligt godt tilpas – hver dag !

www.octean.se

 

 

AllergiKompagniet

AllergiKompagniet er Danmarks absolut største komplementære behandler af allergi, intolerance, overfølsomhed, astma og autoimmune lidelser. Vi har gennem de seneste 12 år behandlet over 16.000 mennesker med disse lidelser. Direktør Torben Frank Andersen er PhD i Biologi og Alfa-Kinesiolog og har samlet denne baggrund i en unik viden om årsager til og behandling for alle disse lidelser. Han blev især kendt på TV i programmet TV2Praxis, hvor han bl.a. behandlere Anette Heick for hendes græsallergi. Senere deltog han 2015 i DR2 serien ”Alternativ behandling – virker det?” med Lasse Spang Olsen, som omdøbte det sidste program hvor Torben var med til: ”Alternativ behandling virker!”, da det var den eneste behandlingsform i hele serien som lægerne i programmet synes der var interessante perspektiver ved – og i øvrigt virkede. Vi betragter allergier som kemiske fobier, som let kan fjernes, i kombination med svækkede slimhinder og et kompromitteret immunforsvar. Begge disse kan også let afbalanceres med vores metoder og produkter.  

https://allergikompagniet.dk/

 

Fit-Fun

Fit-Fun.dk er både en fysisk butik og en webshop. Fit-Fun har bland andet den innovative massage pude OPTIMUS samt infra røde helsetæpper. Læs mere om Fit-Fun fantastiske produkter på deres hjemmeside og besøg deres stand på Morbum messen. 

www.fit-fun.dk

Messe og 5 foredrag for kun kr. 159,-

Close Menu