PIA NORUP

Hvordan kombinerer du både sundhed, lykke og et langt liv uden sygdom? Læge Pia Norup giver dig sine bedste råd til, hvordan vi alle kan spise og leve os sundere og dermed formindske sygdom. Glæd dig til konkrete og simple råd, som inspirerer dig til gode vaner – helt uden at det bliver uoverskueligt!

 

Pia Norup er læge, sundhedsekspert, forfatter og tv-vært i TV2-programmet ”Kan man spise sig rask? ”. De sidste 10 år har Pia dedikeret sit lægelige virke til fremme af sundhed og bruger til dagligt kost, motion og livsstil som medicin, både som forebyggelse og som lindring og endda behandling af symptomer. Pias tilgang er baseret på sund fornuft og grundlæggende leveregler som daglig bevægelse og masser af grøntsager. Pia er certificeret Functional Medicine Practitioner gennem Institute for Functional Medicine (IFM).

Pia er forfatter til bogen ”Kronisk Sund- Lægens 3-trinsplan for autoimmune sygdomme”, som giver et dybdegående bud på en livsstil, der kan lindre sygdomme, især de autoimmune, som er i voldsom vækst disse år.

Et foredrag med Pia Norup giver dig

  • Konkrete og simple sundhedsråd.
  • En ny forståelse for, hvad sundhed egentlig betyder, og hvordan du opnår den.
  • Et teoretisk velfunderet foredrag, men formidlet med fokus på konkrete råd og praktisk vejledning til sundhed.

Foredrag

Pia vil give hendes forrygende foredrag kl. 13.00 på scenen i messehallen. Hvor hun vil tage udgangspunkt i helheden og hvordan man

 

Close Menu