ERIK W PEDERSEN

Om

Med afsæt i en professionel actionkarriere – både i bil og på motorcykel og med otte verdensrekorder bag sig – kombineret med en dyb indsigt i personlig udvikling træner Erik W. Pedersen i dag eliten indenfor erhvervslivet og sportsverdenen i at se og udvikle det enkelte menneskes potentiale til det optimale – både individuelt og på gruppeniveau. Han arbejder med coaching, workshops og teambuilding, ligesom han er en yderst kompetent og karismatisk foredragsholder. Når Erik W. Pedersen taler for en forsamling, efterlader det ingen uberørte, og alle, der har oplevet ham på tæt hold, går hjem med en varig, unik oplevelse.

Eriks foredrag

Foredraget Actionman er en spændende og berigende fortælling om, hvordan man kan ændre al ubalance og modstand til balance og medgang. En fortælling med udgangspunkt i Erik W. Pedersens eget liv og en videregivelse af praktiske og helt enkle redskaber til, hvordan man kan finde ens indre ressourcer frem og leve i harmoni og balance. Hvordan selvindsigt giver en fantastisk livsudsigt.

Som indehaver af flere verdensrekorder, i forskellige former for stunts med bil og motorcykel, havde Erik W. Pedersen en blændende karriere. Men hans liv blev med ét vendt på hovedet, da han efter en alvorlig ulykke i en alder af 30 år, blev spået et liv i kørestol og en tilværelse præget af smerter.

Det blev et pludseligt vendepunkt og i en kaotisk verden besluttede Erik W. Pedersen at ville det anderledes og satte alle kræfter ind for at skabe sig selv den tilværelse han drømte om. Det var i den proces, at han for alvor blev opmærksom på det ufattelige potentiale, alle mennesker rummer. Lige siden har han gravet dybere og dybere i det potentiale og hjulpet andre med at gøre det samme.

Close Menu